Vali Çiçek “Kayseri Su Sporlarında Bambaşka Bir Noktaya Gidiyor"

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Valilik ve Kocasinan Belediyesi tarafından Anadolu’nun iç denizi olarak adlandırılan Yamula Barajı kıyısında yaptırılan “Su Sporları Merkezi” nin açılışına katıldı.

banner279
05 Ağustos 2024 Pazartesi 11:22
Vali Çiçek “Kayseri Su Sporlarında Bambaşka Bir Noktaya Gidiyor"

Açılışa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in yanı sıra eşi Sümeyra Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Vali Gökmen Çiçek açılışta yapmış olduğu konuşmada, “Kayseri'de gerçekten muhteşem işler oluyor. Kayseri'de şimdi de su sporlarında bambaşka şeyler yapılıyor. Bu bir aylık süre içerisinde Yahyalı'da Zamantı Irmağı üzerinde rafting alanı resmi olarak tescillendi, rafting şampiyonaları ve rafting turizmi açıldı. Hemen onun arkasından bir hafta sonra Tomarza'da akarsu kanosu alanı tescillendi. Federasyonun kayıtlarına girdi. Şampiyona başladı. Orada da bir acenta görev aldı ve çalışmalar devam ediyor. Su sporlarında şimdi de asıl merkez, Yamula Su Sporları Merkezi açılıyor. Kayseri su sporlarında bambaşka bir noktaya gidiyor. Kayseri'de gerçekten güzel işler oluyor. Her alanda güzel şeyler yapılıyor" dedi.

Büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin hiç durmadan çalıştıklarını ifade eden Vali Çiçek, “Belediyelerimiz hizmet ediyorlar. Hizmet ettikleri gibi tanıtım yapmalarını da istiyoruz. Çünkü tanıtım yaparak bu şehrin sosyal hayatına katkıda bulunacaklar. Bizim belediyelerimizin tanıtımına ihtiyacımız var.” diye konuştu. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta, “Su Sporları Merkezi’nin önemine değinerek, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise “Belediyecilik faaliyetlerinde yediden yetmişe herkese hitap eden ve sıra dışı hizmetler yapıyoruz. Yamula Barajı'nın bugünlere gelmesinde emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  Konuşmaların ardından Su Sporları Merkezi’nin açılışı Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri tarafından yapıldı ve Vali Gökmen Çiçek ilk su sporu yarışının startını verdi

Son Güncelleme: 05.08.2024 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287