Süper Lig’de 9. haftanın görünümü

Spor Toto Süper Lig’de 9. hafta Medipol Başakşehir’in liderliğiyle geçildi. Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada Galatasaray ve Fenerbahçe sahadan 3 puanla ayrıldı. Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir Akhisar Belediyespor’u...

banner279
31 Ekim 2016 Pazartesi 22:37
Süper Lig’de 9. haftanın görünümü
Spor Toto Süper Lig’de 9. hafta Medipol Başakşehir’in liderliğiyle geçildi. Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada Galatasaray ve Fenerbahçe sahadan 3 puanla ayrıldı.
Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir Akhisar Belediyespor’u 5-1’le geçerek puanını 23’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise Gençlerbirliği deplasmanında 2 puan bıraktı. Sahadan 1-1 eşitlikle ayrılan siyah beyazlılar haftayı 21 puanla ikinci sırada kapattı. Adanaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Galatasaray 20 puanla 3’üncü, Kardemir Karabükspor’u 5-0’la geçen Fenerbahçe 15 puanla 5. sırada yer aldı. Karadeniz derbisinde Trabzonspor , Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Bordo mavililer 11 puanla 10. sırada kendine yer buldu.

TOPLU SONUÇLAR
Gençlerbirliği 1 - 1 Beşiktaş
Gaziantepspor 3 - 1 Osmanlıspor
Bursaspor 2 - 0 Atiker Konyaspor
Adanaspor 0 - 1 Galatasaray
Medipol Başakşehir: 5-1 Akhisar Belediyespor
Trabzonspor 2-2- Çaykur Rizespor
Fenerbahçe 5-0 Kardemir Karabükspor
Kasımpaşa 2-1 Aytemiz Alanyaspor
Kayserispor 0-1 Antalyaspor

GOL KRALLIĞI
Gol krallığında zirvede 6 golle Kardemir Karabükspor’dan Abdou Razack Traore yer alıyor. Beşiktaşlı Cenk Tosun, Galatasaraylı Eren Derdiyok, Bursasporlu Battala, Osmanlısporlu Papa Alıoune Ndiayebdou ve Kayserispor’dan Welliton Soares Morais 5’er; Beşiktaşlı Anderson Souza Comceiçao, Galatasaraylı Bruma, Bursasporlu Torres, Başakşehirli Edin Visca ve Marcio Da Costa ise 4’er gol kaydetti.

10. HAFTANIN PROGRAMI
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray-Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor-Gaziantepspor, Kardemir Karabüskpor-Bursaspor, Antalyaspor-Gençlerbirliği, Beşiktaş-Trabzonspor, Çaykur Rizespor-Adanaspor, Osmanlıspor-Kayserispor, Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe, Atiker Konyaspor-Kasımpaşa maçları oynanacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.10.2016 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287