Sakarya'da GSB Spor Okulları Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen GSB Spor Okulları açılış töreni, 27 Haziran Perşembe günü Serdivan Spor Salonu'nda yapılan törenle gerçekleştirildi. Törene sporcular ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

banner279
27 Haziran 2024 Perşembe 16:15
Sakarya'da GSB Spor Okulları Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Haziran ayının ortalarında başlayan hem online hem de yüz yüze başvurular tüm ilçelerde büyük ilgi gördü. 05-18 yaş grubuna yönelik kurslara ilk 10 gün içinde yaklaşık 15.000 kişi başvurdu. Henüz başvuru yapmamış olanlar için ise kayıtlar devam ederken, internet üzerinden veya ilçe müdürlüklerine giderek bizzat yapılabilen başvurular, açılış tarihinden sonra da devam edecek.

Nevzat İnanç'tan Önemli Açıklamalar

Açılış töreninde konuşan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç; GSB Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları'nın bu yıl 24 branşta faaliyetlerine başladığını belirtti. Atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, boks, jimnastik, güreş, halter, hentbol, judo, kano, karate, kickboks, kürek, masa tenisi, eskrim, taekwondo, tenis, triatlon, voleybol, yüzme, futbol ve wushu gibi çeşitli spor dallarında kursların düzenlendiğini açıkladı. Engelsiz Spor Okulları kapsamında ise taekwondo, masa tenisi, atletizm ve halter branşlarında özel kurslar verileceğini ifade etti.

İnanç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için uzman antrenör kadromuz ve modern spor tesislerimizle daima halkımızın hizmetindeyiz. Sakarya’daki tüm çocuk ve gençlerimizi GSB Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Yaz Spor Okulları'nda ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Tüm katılımcılara hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi

Sporun Birleştirici Gücü

GSB Spor Okulları'nın açılışı, Sakarya'da spor yapma olanaklarını artırma ve herkesi sporla buluşturma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Sporun birleştirici gücünü tüm bireylere ulaştırmayı hedefleyen bu proje, Sakarya'da büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287