Kayseri OSB ERVA Spor Okulu Açıldı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından yaptırılan OSB ERVA Spor Okulu’nun açılışına katıldı.

banner279
15 Mayıs 2024 Çarşamba 16:10
Kayseri OSB ERVA Spor Okulu Açıldı

Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi  açılışına Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hakan Dedebağı, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, OSB Başkanı Mehmet Yalçın, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Açılışta bir konuşma yapan Vali Gökmen Çiçek, “Bir amaçla yola çıkmıştık. Her mahallede bir spor okulu açacağız demiştik. Belki bazıları mütevazi olacak. Belki bazıları ilk etapta istediğimiz şekilde olmayacak ama gençlerimiz için mutlaka her mahallede olacak, ücretsiz olacak ve her biri kurumlarımızla birlikte el ele vererek yapmış olacağız. Hiçbir gencimizi sahipsiz bırakmayacağız, hiçbir gencimizi sanatla, sporla uğraşmadan boşta bırakmayacağız demiştik ve o amaçla yola çıktığımız proje ile bugün 30’uncu spor okulumuzu hayata geçiriyoruz.” 

Spor okullarını kurumlarımızla birlikte yapmak istediklerini ifade eden Vali Çiçek, “Belediyelerimize söylesek bu okulları açarlardı. Ancak biz istedik ki kurumlarımızla birlikte yapalım. Gençliğimizden hepimiz sorumluyuz. O yüzden kurumlarımızla birlikte yapmak istedik.” Diye konuştu 

Konuşmaların ardından OSB Erva Spor Okulu’nun açılışı, Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. 

Açılışın ardından OSB Erva Spor Okulu’nu gezen Vali Çiçek, sporcu gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287