Genç Erkekler Dünya Şampiyonası’nda Sakarya rüzgarı esecek

Türkiye Boks Federasyonu’nun takviminde yer alan ve heyecanla beklenen Genç Erkekler Dünya Boks Şampiyonası için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

banner279
14 Ekim 2024 Pazartesi 16:42
Genç Erkekler Dünya Şampiyonası’nda Sakarya rüzgarı esecek

Kastamonu’da 1-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen milli takım kampında, Sakarya’yı temsilen iki önemli isim görev alıyor.

Ertuğrul Akgün milli takım kamp müdürü oldu

Sakaryalı deneyimli antrenör Ertuğrul Akgün, milli takım kampının müdürü olarak sorumluluk üstlenmiş durumda. Yıllardır Türkiye Boks Federasyonu’nda milli takımlarda çeşitli pozisyonlarda antrenörlük yapan Akgün, bu tecrübesiyle genç sporculara destek olmaya devam ediyor. Akgün, aynı zamanda Sakarya’nın önemli spor kulüplerinden Harmanlıkspor adına Boks Federasyonu seçimlerinde delege belirleme sorumluluğunu da taşıyordu. Ancak, kulüp başkanının delege ismi vermemesi üzerine Harmanlıkspor'un federasyon nezdindeki delegelik hakkı düşürüldü. Bu gelişme, şehrin boks camiasında üzüntüyle karşılandı.

Muhammet Berat Öztürk milli takım için mücadele ediyor

Milli takım kampında yer alan bir diğer Sakaryalı ise Harmanlıkspor'un genç yeteneği Muhammet Berat Öztürk. 67 kg kategorisinde mücadele eden Öztürk, milli takım formasını giyerek ülkemizi temsil etmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Genç sporcu, Sakarya’yı ve Harmanlıkspor’u en iyi şekilde temsil etmek için yoğun bir antrenman programı ile çalışıyor.

Ay-Yıldızlı forma için büyük mücadele

Sakaryalılar olarak genç yeteneklerin bu branşta verdikleri emeklerle ay-yıldızlı formayı giymeleri büyük bir gurur kaynağı. Geleceğin başarılı sporcuları arasında gösterilen Muhammet Berat Öztürk’ün bu çabası, Sakarya’da boks sporunun gelişimine katkı sunarken, sporseverlerin de desteğiyle birlikte yeni sponsorların bu genç yeteneklere yol açması bekleniyor.

Sakarya Boksuna destek çağrısı

Sakarya’nın genç sporcularının ay-yıldızlı forma mücadelesinde sponsorların desteğiyle daha büyük başarılar elde etmeleri hedefleniyor. Bu alanda yerel kulüplerin ve sporcuların daha güçlü bir yapıyla mücadeleye devam etmeleri için Sakaryalı iş insanları ve sporseverler destek çağrısında bulunuyor.

LC Haber Aajns

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287