Dursun Özbek’ten sürpriz karar!

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi sarı-kırmızılı takımın başkanı Dursun Özbek flaş bir karar alarak taraftarlarla birlikte stada gitti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek,...

banner279
24 Eylül 2016 Cumartesi 18:35
Dursun Özbek’ten sürpriz karar!
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi sarı-kırmızılı takımın başkanı Dursun Özbek flaş bir karar alarak taraftarlarla birlikte stada gitti.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Vodafone Arena’da oynanacak Beşiktaş derbisine taraftarlarla birlikte gitti. Saat 17.30’da Taksim’de taraftarlarla buluşan Başkan Özbek, geniş güvenlik önlemleri ve tezahüratlar eşliğinde Vodafone Arena’ya yürüdü. Dursun Özbek’i yönetici Alper Narman ve Galatasaray Kulübü Medya İletişim Koordinatörü İskender Baydar da yalnız bırakmadı.
Özbek, burada yaptığı açıklamada, "Maça taraftarımla birlikte gitmek istedim. 5-6 yıldır derbileri beraber izlemenin hasretini çekiyorduk. Buna son verdik. Ülkenin, Galatasaray’ın ve tüm spor camiasının böyle bir dostluğa ihtiyacı var" dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 24.09.2016 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287