Demir İnşaat Büyükçekmece, ikinci galibiyetini aldı

Demir İnşaat Büyükçekmece, FIBA Erkekler Europe Cup H Grubu üçüncü maçında Bulgaristan’ın Rilski Sportist takımını 92-70 mağlup ederek ikinci galibiyetini elde etti. Gazanfer Bilge Arena’da oynanan maça hızlı başlayan Demir İnşaat...

banner279
02 Kasım 2016 Çarşamba 22:35
Demir İnşaat Büyükçekmece, ikinci galibiyetini aldı
Demir İnşaat Büyükçekmece, FIBA Erkekler Europe Cup H Grubu üçüncü maçında Bulgaristan’ın Rilski Sportist takımını 92-70 mağlup ederek ikinci galibiyetini elde etti.
Gazanfer Bilge Arena’da oynanan maça hızlı başlayan Demir İnşaat Büyükçekmece ilk çeyreği 22-19 önde kapattı. İkinci çeyrekte, Büyükçekmece oyun düzenini devam ettirdi ve farkı giderek açarak soyunma odasına 41-35’üstün gitti. Üçüncü periyotta da rakibinin farkı azaltmasına izin vermeyen Demir İnşaat Büyükçekmece son periyoda 73-48 önde girdi ve mücadeleyi 92-70’lik net bir skor ile kazandı.
Demir İnşaat Büyükçekmece’de en etkili isim 15 sayı- 4 ribaund- 5 asistle mücadele eden Kenny Hayes oldu.
Türk temsilcisi, 4. hafta maçında 9 Kasım Çarşamba günü Kosova ekibi Sigal Prishtina’ya konuk olacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.11.2016 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287