Caner’den idmandaki gerginlikle ilgili açıklama

Beşiktaş antrenmanında Cenk Tosun ile Caner Erkin arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğe ilişkin Caner’den açıklama geldi. Dünkü antrenmanda kendisine sert müdahalede bulunan Caner’e tepki gösteren Cenk, arkadaşıyla sözlü tartışmaya...

banner279
12 Ekim 2016 Çarşamba 08:35
Caner’den idmandaki gerginlikle ilgili açıklama
Beşiktaş antrenmanında Cenk Tosun ile Caner Erkin arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğe ilişkin Caner’den açıklama geldi.
Dünkü antrenmanda kendisine sert müdahalede bulunan Caner’e tepki gösteren Cenk, arkadaşıyla sözlü tartışmaya girmiş, ardından iki oyuncu birbirlerinin üzerine yürümüştü.

TATLIYA BAĞLANDI
Gerginlikle ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Caner Erkin, "Büyütülecek bir şey yok. Cenk benim kardeşimdir. Antrenmanda böyle şeyler olur" dedi. Cenk Tosun da bu tweet’i retweet etti ve Caner’le yaşadığı bir gol sevincinin fotoğrafını paylaştı.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.10.2016 08:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287