Ağrı Piliyle şifa buldu

7 yıldır ayağındaki müzmin ağrıyla yaşamak zorunda olan hasta, SEAH Algoloji Kliniğinde gerçekleştirilen Ağrı Pili işlemiyle şifa buldu.

banner279
05 Haziran 2024 Çarşamba 16:55
Ağrı Piliyle şifa buldu

Yıllardır ayağındaki ağrıya çare bulamayan hasta Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Algoloji Kliniğine başvurdu. 7 yıldır ayağında yanma ve ağrı şikayeti (Kronik nöropatik hastalığı) olduğunu belirten hastanın şikayetlerinin son bulması için klinik hekimleri tarafından özellikli bir işlem olan Ağrı Pili (Spinal Kord Stimülatörü) uygulanmasına karar verildi. Algoloji Kliniğinde Prof. Dr. Kemal Nas, Doç. Dr. Savaş Şencan, Uzm. Dr. Rıdvan Işık ve Asistan Dr. Sena Ünver tarafından işleme alınan hastanın operasyonu başarıyla tamamlandı. İşlem sonrası servise alınan hastanın uzun yıllardır hayatını olumsuz etkileyen müzmin ayak ağrısın geçtiği belirtilirken, ağrı uzmanı hekimler tarafından uygulanan yöntemin son derece etkili bir tedavi olduğu kaydedildi. Şifayı SEAH’ta bulan hastada hayat konforunu etkileyen ağrıdan kurtulduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi. 

Anahtar Kelimeler:
Ağrı Piliyle şifa Buldu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287