Dışişleri’nden ’Kırım’ açıklaması

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, “Kırım’daki seçimlerin sonuçları nazarımızda hukuki bir geçerlilik taşımamaktadır” dedi.Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, Rusya Federasyonu Devlet Duması seçimlerinin Kırım’da...

banner279
23 Eylül 2016 Cuma 09:44
Dışişleri’nden ’Kırım’ açıklaması
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, “Kırım’daki seçimlerin sonuçları nazarımızda hukuki bir geçerlilik taşımamaktadır” dedi.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, Rusya Federasyonu Devlet Duması seçimlerinin Kırım’da da yapılmasına ilişkin soruyu cevaplandırdı. Türkiye’nin Kırım dahil Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü desteklemeye devam ettiğini kaydeden Bilgiç, “Rusya Federasyonu’nda geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimler de bu perspektiften değerlendirilmektedir. Bu itibarla Kırım’daki seçimlerin sonuçları nazarımızda hukuki bir geçerlilik taşımamaktadır” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287