banner262
banner250

Başbakan Yıldırım’dan ’roketatarlı saldırı’ açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır’da zırhlı polis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye’de ister FETÖ’cü, ister bölücü terör örgütleri şunu bilmeli ki bu milletin gücü, sizin...

banner279
30 Ekim 2016 Pazar 16:51
Başbakan Yıldırım’dan ’roketatarlı saldırı’ açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır’da zırhlı polis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye’de ister FETÖ’cü, ister bölücü terör örgütleri şunu bilmeli ki bu milletin gücü, sizin bu eylemlerinizin yanında asla azalmayacak" dedi.
Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada, “Diyarbakır’da roketatarla saldırı düzenleyen 3 hainden 1’i etkisiz hale getirildi, 2’si sağlam ele geçirildi. Bu eylemi yapanlar Diyarbakır’da daha önce 8 ayrı eylemi gerçekleştiren hainlerdi. Türkiye’de ister FETÖ’cü, ister bölücü terör örgütleri şunu bilmeli ki bu milletin gücü, sizin bu eylemlerinizin yanında asla azalmayacak” ifadelerine yer verdi.
(İHA)

Son Güncelleme: 30.10.2016 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287