Bakan Avcı: Çocuklarımızın eğitimine de katkıda bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, “Tarık Akan, başarılı oyunculuğunun yanı sıra, son yıllarda, sosyal sorumluluk bilinciyle çocuklarımızın eğitimine de katkıda bulundu” dedi.Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Sanatçı Tarık Akan’ın...

banner279
16 Eylül 2016 Cuma 12:09
Bakan Avcı: Çocuklarımızın eğitimine de katkıda bulundu
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, “Tarık Akan, başarılı oyunculuğunun yanı sıra, son yıllarda, sosyal sorumluluk bilinciyle çocuklarımızın eğitimine de katkıda bulundu” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Sanatçı Tarık Akan’ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Avcı’nın usta sanatçı Tarık Akan’ın vefatı dolayısıyla yayınladığı mesaj şöyle:
“Tarık Akan’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Tarık Akan, başarılı oyunculuğunun yanı sıra, son yıllarda, sosyal sorumluluk bilinciyle çocuklarımızın eğitimine de katkıda bulundu. Tarık Akan, çizdiği karakterlerle Türk sinema tarihinde müstesna bir yer kazandı. Tarık Akan’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.”
(İHA)

Son Güncelleme: 16.09.2016 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287