Hesabı yüksek buldu, garsonu bıçakladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde eğlenmek için gazinoya giden bir kişi, hesabı yüksek bulunca tartıştığı garsonu sırtından bıçakladı. Olay Kdz. Ereğli ilçesi merkezinde faaliyet gösteren bir eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen...

banner279
02 Ekim 2016 Pazar 13:26
Hesabı yüksek buldu, garsonu bıçakladı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde eğlenmek için gazinoya giden bir kişi, hesabı yüksek bulunca tartıştığı garsonu sırtından bıçakladı.
Olay Kdz. Ereğli ilçesi merkezinde faaliyet gösteren bir eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Durmuş Y. (57) eğlenmek için gittiği mekanda gece sonunda garsondan hesabı istedi. Gelen hesabı yüksek bulan Durmuş Y., garson Hasan B. (50) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Durmuş Y., yanındaki bıçakla Hasan B.’yi sırtından bıçaklayarak yaraladı. Olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, yaralanan garson ise sağlık ekipleri tarafından Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralı garsonun hayati tehlikesi bulunmazken, polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.10.2016 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287