"Sorumluluğumuzda olmayan bazı bedeller ödüyoruz"

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurjic, 1-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Krunoslav Jurjic maç sonunda yaptığı açıklamada, “Bu akşam daha fazla şeyi hak ettiğimizi düşünüyorum. Beni sevindiren...

banner279
02 Ekim 2016 Pazar 22:17
"Sorumluluğumuzda olmayan bazı bedeller ödüyoruz"
Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurjic, 1-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Krunoslav Jurjic maç sonunda yaptığı açıklamada, “Bu akşam daha fazla şeyi hak ettiğimizi düşünüyorum. Beni sevindiren konuysa bugün sahada iyi şeyler göstermiş olmak. Oyuncularım elinden gelen her şeyi verdi sahada. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüm. Bizim sorumluluğumuzda olmayan bazı bedeller ödüyoruz. Bu da bazı oyuncuların hazırlık dönemini geçirmemiş olması. Buna bağlantılı olarak da bugün üç değişikliği zorunluluktan yaptık. Bu bütün değişiklikler sahada kendiliğinden rotasyon da getiriyor. Doğal olarak da takımın iskeletini bozuyor. Bugün sahada gösterdiğimiz performans bana umut veriyor. Puan kazanmak için de umutluyum. Konyaspor’u tebrik ediyorum” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287