banner262
banner250

Muğlalı okçular Antalya’dan birincilik ve üçüncülükle döndü

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü okçuları Antalya’da gerçekleştirilen turnuvadan birincilik ve üçüncülükle döndü.

banner279
25 Mart 2025 Salı 17:01
Muğlalı okçular Antalya’dan birincilik ve üçüncülükle döndü

 21-24 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen 2025 Ulusal Egemenlik Kupası (TSP-1) yarışlarında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü okçuları da mücadele etti.

Büyükşehir okçuları Hazal Burun,Ecesu Demircan ve Songül Lök’ten oluşan kadın takımı Büyük Kadınlar Kategorisi’nde birinci, Hazal Burun Emircan Haney’den oluşan takım ise Büyükler Karışık Takım Kategorisi’nde üçüncü oldu. Turnuvanın bireysel kategorisinde Büyükşehir okçuları Hazal Burun üçüncü, Emircan Haneyde dördüncü oldu.

Antalya’da gerçekleştirilen 2025 Ulusal Egemenlik Kupası (TSP-1) yarışlarına Türkiye genelinden 84 spor kulübü ve 550 sporcu katıldı. Muğla Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün 5 sporcu ile katıldığı yarışlarda, sporcular başarılı sonuçlar aldı. Büyükşehir sporcuları Muğla’ya bir birincilik bir de üçüncülükle döndü. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Muğla’yı başarı ile temsil eden sporcuları ve antrenörleri Dr. Ejder Sözen’i kutladı.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla’da yetişen sporcuların elde ettikleri başarılarla kendilerini gururlandırdıklarını, sporcuya desteklerinin her platformda devam edeceğini söyledi.

Kaynak: İGFA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280