Fenerbahçe-Manchester United maçının hakemleri değişti

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında, İngiltere’nin Manchester United takımı ile oynayacağı maçın hakemleri değişti.UEFA’dan yapılan açıklamaya göre saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı, Almanya Futbol Federasyonu’ndan...

banner279
01 Kasım 2016 Salı 13:58
Fenerbahçe-Manchester United maçının hakemleri değişti
Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında, İngiltere’nin Manchester United takımı ile oynayacağı maçın hakemleri değişti.
UEFA’dan yapılan açıklamaya göre saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı, Almanya Futbol Federasyonu’ndan Manuel Grafe’nin yerine Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek. Maçta Mazic’in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic’in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Danilo Grujic ve Nenad Djokic olacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.11.2016 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287