Cimbom 3 eksik çalıştı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında TT Arena’da oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına sabah saatlerindeki antrenmanla devam etti. Sigthorsson, Selçuk ve Hamit idmanda yer almadı. Florya Metin Oktay...

banner279
02 Kasım 2016 Çarşamba 13:39
Cimbom 3 eksik çalıştı
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında TT Arena’da oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına sabah saatlerindeki antrenmanla devam etti. Sigthorsson, Selçuk ve Hamit idmanda yer almadı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleşen sarı-kırmızılıların antrenmanının ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşti. Antrenmanın bu bölümünde ısınma hareketleri, 5’e 2 kapma ve pas çalışması yapıldı. Antrenmanın diğer bölümünde ise taktik çalışmalar gerçekleştirildiği öğrenildi.
Antrenmanda sakatlığı devam eden İzlandalı futbolu Kolbeinn Sigthorsson’un dışında midesini üşüten Selçuk İnan ve dinlendirilen Hamit Altıntop da yer almadı.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.11.2016 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287