Bandırma’da Avrupa heyecanı

Banvit FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti temsilcisi CEZ Nymburk takımını konuk ediyor. 2 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’de başlayacak olan karşılaşma A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak....

banner279
31 Ekim 2016 Pazartesi 18:37
Bandırma’da Avrupa heyecanı
Banvit FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti temsilcisi CEZ Nymburk takımını konuk ediyor.
2 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’de başlayacak olan karşılaşma A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.
FIBA Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz hafta Banvit Almanya’da Fraport Skyliners takımını 70 - 86 mağlup etmişti. CEZ Nymburk ise kendi sahasında Ironi Nahariya takımını konuk etmiş ve sahadan 78 - 66 galibiyetle ayrılmıştı. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Banvit’in Amerikalı yıldız oyuncusu Jordan Theodore 20 sayı ve 6 asist ortalaması ile oynarken Litvanyalı oyuncu Gediminas Orelik ise 7 ribaund ortalaması yakaladı.
Banvit Avrupa Arenası’nda bugüne kadar oynadığı 99 karşılaşmada 55 galibiyet ve 44 mağlubiyet alarak %55 galibiyet yüzdesi elde etti. Yeşil-turunculu ekip kendi sahasında oynayacağı bu önemli maçı kazanarak FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.10.2016 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287