Arena’da gol oldu yağdı

Beşiktaş, 4 Mayıs 2016’da Bursaspor maçıyla açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da rakiplerinin üzerine gol oldu yağdı. Siyah-beyazlılar, yarın saat 19.30’da Trabzonspor’u konuk edecek. Vodafone Arena’da oynanacak maçta Mete...

banner279
04 Kasım 2016 Cuma 16:01
Arena’da gol oldu yağdı
Beşiktaş, 4 Mayıs 2016’da Bursaspor maçıyla açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da rakiplerinin üzerine gol oldu yağdı.
Siyah-beyazlılar, yarın saat 19.30’da Trabzonspor’u konuk edecek. Vodafone Arena’da oynanacak maçta Mete Kalkavan düdük çalacak. Maç saatine Beşiktaş ve Dolmabahçe civarında yağış bekleniyor.

GOL YAĞMURU
Yapımı 3 yıla yakın süren ve geçen sezonda 28. hafta maçında Bursaspor karşılaşmasıyla açılan Vodafone Arena’da o günden beri oynanan maçlarda siyah-beyazlı takım rakiplerini gol yağmuruna tutuyor. Bursaspor maçıyla birlikte 2015-2016 sezonunun son haftalarında açılan siyah-beyazlıların yenilenen stadında 2016-2017 sezonunun 8. haftasında kadar ligde toplam 7 maç oynandı. Bu 7 maçta Beşiktaşlı futbolcular, rakip kaleyi adete gol yağmuruna tutarak 22 kez fileleri havalandırdı. Ligde Vodafone Arena’da oynadığı maçlarda maç başına 3,1 gol ortalamasıyla oynayan siyah-beyazlılar, bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Kara Kartal’ın yarın taraftarın önünde Trabzonspor’a nasıl bir performans sergileyeceği ise merak ediliyor.

BEŞİKTAŞ GOL YOLLARINDA 3’E KATLADI
Beşiktaş ligin geride kalan 9 haftasında gol yollarında da etkinliğini sürdürüyor. Ligin zirvesinde yer alan en golcü takım 22 golle Medipol Başakşehir ilk sırada yer alırken, ligin en golcü ikinci takımı 19 golle Beşiktaş. Siyah-beyazlıların yarınki rakibi Trabzonspor ise ligin gol sayısı açısından en etkisiz ikinci takımı. Şu anda ligde en az gol atan takım 5 golle Akhisar Belediyespor olurken, 6’şar golle Manisa ekibini Trabzonspor ve Adanaspor takip ediyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 04.11.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287