Raporlu reçetelerde yeni dönem başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda kronik hastalık bulunan kişilerin artık hastaneye gitmeden reçete yazdırabileceğini açıkladı.

banner279
04 Şubat 2025 Salı 14:15
Raporlu reçetelerde yeni dönem başlıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'de düzenlenen ve 2 saat süren toplantıda gündeme ilişkin önemli konular ele alındı. Toplantının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni bir gelişme özellikle sağlık sistemindeki aksaklıkların düzenlenmesini içerdi.

Kronik hastalığa sahip olan vatandaşların reçetelerinin süresi bittiği takdirde hastaneye gidip ilaçlarını yeniden yazdırmaları gerekiyordu. Bu zorunluluk artık ortadan kaldırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kronik hastalığa sahip vatandaşların raporlu ilaçlarını yazdırmak için hastaneye gitme zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı. Artık bu ilaçlar aile hekimleri tarafından yazılabilecek.

Son Güncelleme: 04.02.2025 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280