80’lik dede döktürdü de döktürdü

Aydın’da düzenlenen bir düğün töreninde, gelinin 80 yaşındaki dedesi bir an olsun yerinde duramadı. 80’lik dedenin pistteki kıvrak hareketleri, görenlerin ağzını açık bıraktı.Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen...

banner279
22 Eylül 2016 Perşembe 09:23
Aydın’da düzenlenen bir düğün töreninde, gelinin 80 yaşındaki dedesi bir an olsun yerinde duramadı. 80’lik dedenin pistteki kıvrak hareketleri, görenlerin ağzını açık bıraktı.
Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen düğününde ilginç görüntüler yaşandı. Gelinin 80 yaşındaki dedesi müziğin ritmine dayanamayarak kendisini piste attı. Gece boyunca orkestranın çaldığı parçalara kıvrak dansı ile eşlik eden yaşlı adam torunu ile karşılıklı göbek atarak gençlere parmak ısırttı. Konyalı olduğu öğrenilen 80’lik dede hem düğüne katılan davetlilerden hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü. Amatör kamera tarafından kayda alınan görüntüler sosyal medyada kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenerek rekor kırdı.
(İHA)

Son Güncelleme: 22.09.2016 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287