Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Mezunlarından 55. Yıl Sergisi

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin 1969 yılı mezunları, mezuniyetlerinin 55'inci yılı kutlamaları kapsamında hazırlanan karma sergiyi sanatseverlerin beğenisine sundu.

banner279
16 Ekim 2024 Çarşamba 09:51
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Mezunlarından 55. Yıl Sergisi

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ve Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Dr. Hakan Çakıcı tarafından açılışı gerçekleştirilen karma sergi, 18 Ekim'e dek Bornova Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde ziyarete açık olacak.

55. YIL, SANAT VE ANILARLA KUTLANIYOR

Karma sergide, 16 sınıf arkadaşının sanat eserleri ve edebi çalışmaları sergileniyor. Resim, fotoğraf, seramik, çini ve gemi maketi gibi eserlerin yanı sıra kitapların da yer aldığı sergi sanatseverler tarafından ilgi görüyor. Etkinlikler, 18 Ekim 2024 tarihinde Bornova Villa Levanten’de düzenlenecek gala yemeği ile son bulacak. Özel yemekte, “Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1969 Mezunları 55 Yıl Öncesi Karikatür Anıları” isimli kitap da katılımcılara sunulacak.

1969 MEZUNLARININ GÜÇLÜ DOSTLUK BAĞLARI

Meslek hayatlarında önemli başarılara imza atan mezunlardan tarım sektörüne katkılarıyla öne çıkan isimlerin yanında, özel sektörde çalışanlar ve akademisyen olarak kariyerlerine devam edenler de yer alıyor. Yıllar içerisinde farklı araçlarla hedef kitleleri olan çiftçilere bilgilerini aktaran mezunlar, tarım sektörüne yönelik önemli buluşlara imza attılar, araştırmaları ile bitkisel üretimde sertifikalı tohumlar ve hayvansal üretimde damızlıklar ürettiler. Aynı zamanda yazdıkları kitaplar, gerçekleştirdikleri araştırmalar ve uluslararası başarılarıyla ülkemizi temsil eden mezunlar, halen ülke tarımının geleceği için çalışmalarını da sürdürüyor. Aynı zamanda birbirlerine olan bağlılıklarıyla tanınan 1969 mezunları, meslek hayatlarının yanı sıra kişisel dostluklarını da sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287