Rize'de belediye başkan ve yöneticileri disipline sevk edildi!

Rize'de boykot kapsamında olan Burger King'in şube açılışına katılan belediye başkanları ve partili yöneticiler disipline sevk edildi.

banner279
14 Ekim 2024 Pazartesi 09:01
Rize'de belediye başkan ve yöneticileri disipline sevk edildi!

Rize'deki olaylı açılışa yönelik yeni gelişme AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'den geldi. 

Sözcü Çelik, Rize’de boykot kapsamında olan bir işletmenin açılışına katılan belediye başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimiz hakkında disipline sevk kararı alındığını duyurdu.

Konuyla ilgiyle sosyal medya hesabındna paylaşımda bulunan Ömer Çelik, "Süreç Teşkilat Başkanlığımız tarafından takip edilmektedir" ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı gibi, Rize’de İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, geçtiğimiz günlerde AK Partili isimlerin katılımıyla Burger King’in şube açılışına katılmıştı. İsrail'e destek verdiği iddiasıyla boykot edilen fast food zinciri Burger King'in katılımı sonrasında Başkan Mete, “Ben orada hiç yemek yemedim, yeseydim İsrail’e destek vermiş olacaktım. 10 dakika bile durmadım, kurdele kesimine denk geldim.” savunmasını yapmıştı.

Kaynak: İGFA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rizeli 2024-10-14 09:17:02

Kim katılmış ise yazıklar olsun

Avatar
Rizeli 2024-10-14 09:17:05

Kim katılmış ise yazıklar olsun

banner287