Fahrettin Altun: Narin kızımızın canına kastedenler hesap verecektir

Diyarbakır Bağlar’da 19 gün önce kaybolan ve ilk dakikadan itibaren güvenlik birimlerimiz tarafından aranan Narin'in cansız bedenine ulaşılması sonrasında bir açıklama ve taziyede İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi.

banner279
09 Eylül 2024 Pazartesi 08:54
Fahrettin Altun: Narin kızımızın canına kastedenler hesap verecektir

 İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan ve ilk dakikadan itibaren güvenlik birimlerince aranan Narin'in cansız bedenine ulaşılmasının herkesi kahrettiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konunun yakından takip edildiğini belirten Fahrettin Altun, paylaşımında, "Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz. Mekanı cennet olsun…" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İGFA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287