Bir organize suç örgütü daha 'Kuyu'landı!

Elazığ’da düzenlenen “KUYU-16”operasyonunda elebaşlığını Ahmet Gülbasan’ın yaptığı organize suç örgütü içerisinde kendisinin de olduğu 15 şüpheliyle birlikte çökertildi.

banner279
13 Ağustos 2024 Salı 09:29
Bir organize suç örgütü daha 'Kuyu'landı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu bir organize suç örgütü çökertildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ'da düzenlenen "Kuyu-16" operasyonunda elebaşılığını Ahmet Gülbasan'ın yaptığı organize suç örgütünün aralarında kendisinin de olduğu 15 şüpheliyle birlikte yakalandığını duyurdu.

Operasyonda 10 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tüfek ve çok sayıda fişek de ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonu koordine eden Elazığ Başsavcılığımızı ve operasyonu gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik ederken, "Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" mesajını verdi.

Kaynak: İGFA

Son Güncelleme: 13.08.2024 09:33
Anahtar Kelimeler:
Bir Organize Suç örgütü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287