Muhammed Yasin'in Polis olma hayali gerçekleşti

Uğur GENCER/ Kocaeli Çayırova'dan CİMER başvurusunda bulunan Muhammed Yasin Balkan fiziksel engelli olduğunu hayalinin polis olmak ve polis üniforması giymek istediğini beyan etmesi üzerine Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Şahaser Şen, Muhammed Yasin’i İlçe Emniyet Müdürlüğüne davet etti.

banner279
25 Ekim 2024 Cuma 16:23
Muhammed Yasin'in Polis olma hayali gerçekleşti

Kocaeli Çayırova'dan CİMER başvurusunda bulunan Muhammed Yasin Balkan fiziksel engelli olduğunu hayalinin polis olmak ve polis üniforması giymek istediğini beyan etmesi üzerine Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Şahaser Şen,  Muhammed Yasin’i İlçe Emniyet Müdürlüğüne davet etti.  

Çayırova Emniyet Müdürlüğü ekipleri önce Muhammed Yasin’in ikamet adresinde ziyaret ederek polis üniforması giydirdiler. Ardından ekip aracıyla bir müddet devriye görevine çıkan Muhammed Yasin sonrasında Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğünde misafir olarak ağırlanarak polislik mesleği hakkında bilgilendirme yapıldı.

En büyük hayali gerçekleşen Yasin’in mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu. Muhammed Yasin Balkan’ın gönlüne girip mutluluğuna ortak olan Çayırova Emniyet Müdürlüğü personelleri Yasin’i tekrardan ikamet adresine bıraktılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287