Kuzey Irak’ta 3 PKK’lı terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyindeki Basyan Kampı bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı teröristin silahlı İnsansız Hava Aracı (İHA) ile etkisiz hale getirildiğini açıkladı.Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü PKK’ya...

banner279
24 Ekim 2016 Pazartesi 11:35
Kuzey Irak’ta 3 PKK’lı terörist öldürüldü
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyindeki Basyan Kampı bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı teröristin silahlı İnsansız Hava Aracı (İHA) ile etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü PKK’ya yönelik sınır ötesi operasyonları da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kuzey Irak’ta 3 terörist daha öldürüldü. Basyan Kampı bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı teröristin, silahlı İnsansız Hava Aracı ile etkisiz hale getirildiği açıklandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 24.10.2016 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287