Kayseri Jandarma'dan öğrencilere trafik bilinci eğitimi

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde trafik jandarma ekipleri ilk, orta ve lise öğrenimi gören toplamda 310 öğrenciye trafik bilinci oluşturmak için eğitim verdi.

banner279
16 Ekim 2024 Çarşamba 09:01
Kayseri Jandarma'dan öğrencilere trafik bilinci eğitimi

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Yahyalı ilçesine bağlı Şehit  Mustafa Aydın Yatılı Bölge İlkokulu, Ortaokulu ile Necati Kurmel Lisesi'nde öğrenim gören 310 öğrenciye; ‘Karşıdan Karşıya Geçme Kuralları, Işık Kuralları, Emniyet Kemerinin Önemi, Karayolu Üzerinde Yayaların Doğru Hareket Tarzı, Yaya ve Okul Geçidi Kullanımının Önemi ve Diğer Genel Trafik Kuralları’ ile ilgili konularda uygulamalı trafik güvenliği eğitimi verdi. Jandarma ekipleri tarafından ayrıca eğitim sonrası öğrencilere Jandarma çocuk dergisi ve Jandarma boyama kitabı dağıtıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287