Hendek Belediye Başkanı Püsküllü, MÜSİAD Sakarya Şubesi'ne iadeyi ziyarette bulundu

Uğur GENCER/ Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, aynı zamanda üyesi olduğu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesine iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Püsküllü, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve fikir alışverişinde bulundu.Başkan Filizfidanoğlu'ndan teşekkür mesajı

banner279
02 Ekim 2024 Çarşamba 11:27
Hendek Belediye Başkanı Püsküllü, MÜSİAD Sakarya Şubesi'ne iadeyi ziyarette bulundu

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Filizfidanoğlu, "Hendek Belediye Başkanı ve aynı zamanda dernek üyemiz olan Sayın İrfan Püsküllü, şubemize iadeyi ziyarette bulundu. Sayın Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz" ifadelerini kullandı. Başkan Püsküllü’nün MÜSİAD Sakarya Şubesi ile olan güçlü bağı ve işbirliği, yerel sanayinin gelişmesine katkıda bulunurken, dernek üyeleriyle de dayanışma içinde olduğu vurgulandı.

Kaynak : LC Haber Ajansı

Son Güncelleme: 02.10.2024 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287