Gebze Umut Psikoloji Açıldı

Kocaeli Gebze’de farklı terapi seçenekleriyle psikolog hizmeti verecek olan Umut Psikoloji açıldı.

banner279
22 Ekim 2024 Salı 14:42
Gebze Umut Psikoloji Açıldı

Gebze’de farklı terapi seçenekleriyle psikolog hizmeti verecek olan Umut Psikoloji açıldı.

Hafta sonu Serhat Umut Selet’in Gebze Güzeller Mahallesi İbrahimağa Caddesi 907. Sokak No 3 adresindeki işyerinde düzenlenen açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Gebze Emniyet Müdürlüğü Bünyesinde uzun yıllar görev yapmış emekli Polis memuru Süheyla Hanım, oğlunun işyeri açılışında büyük mutluluk yaşadı. Psikolojik Danışman Serhat Umut Selet’in Nişanlısı Gizem Şengül ile anne ve babası Ebru Ramazanoğlu-Sabri Lider Şengül çifti de açılışa ev sahipliği yaptılar.

Kurdeleyi Konuklar Kesti

Açılış kurdelesini CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Ak Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Celal Çelikbilek, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun, Gebze Eski İlçe Emniyet Müdürü olan Şevket Karayiğit, Haber41-Haber24 ve Nefes Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Radyo-TV Programcısı Uğur Gencer ve konuklar hep birlikte kestiler.

Açılışa Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Başkanı Sadık Aslan Uğuz ve yönetimi katıldı.

Açılış Öncesi Keman Sesi Büyüledi

Açılış öncesi kokteylde davetliler keman dinletisi eşliğinde sohbet ettiler. Psikolog Serhat Umut Selet gelen davetlilerle yakından ilgilenerek Gebze’de vereceği psikolog hizmeti konusunda detaylı bilgilendirme yaparak hedeflerini aktardı.

Çiler Telgraf Gönderdi

Yoğun programı nedeniyle açılışa katılamayan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler telgraf gönderdi.

Anne Teşekkür etti

Psikolojik Danışman Serhat Umut Selet’in annesi emekli polis memuru Süheyla Hanım açılışa bizzat katılan, çelenk gönderen ve çeşitli nedenlerden katılamayarak telgraf gönderenlere de bizzat teşekkür etti.

Teşekkür Mesajı

"Değerli dostlarım ve arkadaşlarım,

'Umut Psikoloji' merkezimizin açılışına katılarak bizleri onurlandırdığınız ve mutluluğumuzu paylaştığınız için en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Varlığınız bu özel günümüzü daha da anlamlı kıldı. Sizlerin varlığıyla geleceğe UMUT'la bakıyoruz...

Psikolojik Danışman

Serhat Umut Selet Kimdir?

Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden başarıyla mezun oldu. Mezuniyet ardından Aktif Psikoloji Akademisi tarafından verilen Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi aldı. Bu eğitim sayesinde, danışanlara bilimsel temellere dayanan ve etkili sonuçlar sunan terapiler uygulayabilmektedir.

Mezun olduğu yıl, iki farklı öğretim üyesinin süper vizyonunda psikolojik danışma seansları gerçekleştirerek çok sayıda seminer ve eğitimlere katıldı.

Danışmanlık sürecinde, bireylerin duygusal, zihinsel ve davranışsal sorunlarını anlamalarına ve çözümlemelerine yardımcı olan Serhat Umut Selet, seanslarında bilişsel davranışçı terapi, şema terapi, adlerian terapi, pozitif psikoterapi gibi farklı yaklaşımları kullanmaktadır.

Selet, iyi derece İngilizce bilmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287