Av. Hakan Yıldız Kimdir?

Avukat Hakan Yıldız Kimdir? I Hakan Yıldız Nereli I Av. Hakan Yıldız I Biyografi Av Hakan Yıldız

banner279
16 Ağustos 2024 Cuma 15:47
Av. Hakan Yıldız Kimdir?

Avukat Hakan Yıldız Kimdir?

Aslen Erzurumlu olan Avukat Hakan Yıldız, 18 Mart 1994 tarihinde Gebze’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gebze’de tamamlayan Yıldız, 2020 yılında Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur.2017 yılında Gebze 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde zabıt katibi olarak göreve başlayan Hakan Yıldız, 2024 yılı Nisan ayına kadar Gebze 1 ve 2. Ağır Ceza Mahkemeleri’nde görev yaptı. Görev süresi boyunca, bir yandan da Kocaeli Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık stajını başarı ile tamamlayarak 2023 yılı Eylül ayında avukatlık ruhsatını almıştır.

Staj dönemi sırasında yapılan seçim sonucu Gebze stajyer avukatlar temsilcisi seçilen Hakan Yıldız, aynı zamanda Kocaeli Barosu Çocuk Hakları Merkezi ve Engelli Hakları Merkezi’nde gönüllü olarak görev almıştır.

Ceza Hukuku ağırlıklı olarak avukatlık faaliyetlerine devam eden Av. Hakan Yıldız, evli ve ileri düzeyde İngilizce bilmektedir.

Son Güncelleme: 16.08.2024 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287