Aslantaş, Gencer’in konuğu oluyor

Sanayinin başkenti Gebze’nin Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş bu akşam Gebze FM’e konuk oluyor.

banner279
17 Eylül 2024 Salı 13:26
Aslantaş,  Gencer’in konuğu oluyor

Sanayinin başkenti Gebze’nin Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş bu akşam Gebze FM’e konuk oluyor.

95.3 Gebze FM’de saat 19.00’da Uğur Gencer’in hazırlayıp sunduğu “Akşam Seli “ programına konuk olacak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş dinleyicilerden gelen soruları yanıtlayacaktır.

Duru Medya Grubu “Haber41-Haber24-Nefes Gazetesi”  Genel Yayın Yönetmeni Gencer’in bu akşam Saat 19.00’da stüdyo konuğu olacak olan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş göreve geldiğinden bugüne kadar yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verecektir.

Bu akşam 17.09.2024 Salı günü saat 19.00’da Gebze FM 95.3 frekansında gerçekleşecek canlı yayını kaçırmayın.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287