Yavuzeli İlçe Emniyet Amirliği yol kontrollerini arttırdı

Yavuzeli ilçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, Gaziantep-Adıyaman karayolunda ilçe giriş ve çıkışında asayiş ve trafik kontrolü yaptı.Yavuzeli ilçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, asayiş ve trafik denetimlerini arttırdı. Çok sayıda...

banner279
21 Temmuz 2016 Perşembe 16:50
Yavuzeli İlçe Emniyet Amirliği yol kontrollerini arttırdı
Yavuzeli ilçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, Gaziantep-Adıyaman karayolunda ilçe giriş ve çıkışında asayiş ve trafik kontrolü yaptı.
Yavuzeli ilçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, asayiş ve trafik denetimlerini arttırdı. Çok sayıda Polisin görevlendirildiği denetimlerde sürücü ve yolcuların kimlik kontrolü ile arama yapıldı. Polisler tarafından yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı yol kontrolünde sürücüler, polislerin yapmış olduğu bu uygulamada kendilerini güvende hissettiklerini belirtti.
Ayrıca yol denetim sırasında sürücü ve içerisinde bulunan vatandaşlara Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği, ‘En mutlu anımızı hüzne dönüştürmeyelim, Düğünlerde, asker göndermede, maç sonrasında Silah Kullanmaya Hayır’ denilen broşür dağıtımı yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287