Eğitimci Ergün Kesepara Gebze Sekiz Oniki’de

Uğur GENCER/ Gebze Sekiz Oniki Özel Eğitim Kurs Müdürü Eğitimde tecrübeli isim Ergün Kesepara 2024-2025 eğitim öğretim yılına iddialı başladı.

banner279
14 Eylül 2024 Cumartesi 20:54
Eğitimci Ergün Kesepara Gebze Sekiz Oniki’de

Gebze Sekiz Oniki Özel Eğitim Kurs Müdürü Eğitimde tecrübeli isim Ergün Kesepara 2024-2025 eğitim öğretim yılına iddialı başladı.

Gebze ve civarında TYT-AYT-YKS-LGS-DİL-YÖS-YDS hazırlık kursu hizmetlerini, hibrit eğitim modeli ile sunan Sekiz Oniki özel eğitim kursu müdürü eğitim sevdalısı Ergün Kesepara kurumda tek kişilik sıralarda alanında uzman ve tecrübeli öğretmen kadrosu ile eğitim hizmeti sunuyor.

Gebze Sekiz Oniki Özel Eğitim Kurs Müdürü Kesepara, bize inanan, güvenen ve tercih eden başarıya uzanan yolda ilk adımı bizimle atan velilerimize teşekkür ediyoruz. 2024-2025 döneminde kurumca iddialı olduklarını belirterek bizi takip edin “O Sene Bu Sene” dedi.

Son Güncelleme: 14.09.2024 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287