Irak ordusu Musul’a ilerliyor

Irak ordusunun Musul’un güneyindeki ilerleyişi sürüyor. Musul’un terör örgütü DAEŞ’ten temizlenmesi amacıyla başlatılan Musul operasyonu kapsamında Irak ordusunun ilerleyişi sürüyor. Musul’a doğudan giriş yapan Irak ordusu, aynı...

banner279
01 Kasım 2016 Salı 17:33
Irak ordusu Musul’a ilerliyor
Irak ordusunun Musul’un güneyindeki ilerleyişi sürüyor.
Musul’un terör örgütü DAEŞ’ten temizlenmesi amacıyla başlatılan Musul operasyonu kapsamında Irak ordusunun ilerleyişi sürüyor. Musul’a doğudan giriş yapan Irak ordusu, aynı zamanda bölgedeki bazı köylerde de kontrolü sağlıyor. Koalisyon uçakları da Irak ordusunun ilerleyişine, DAEŞ mevzilerini bombalayarak destek veriyor. Musul’un güneyinde ise Irak ordusu ve polis iki cepheden ilerleyişini sürdürüyor.
Iraklı general Sami el Aridi, Irak ordusunun terör örgütü DAEŞ militanlarının direnmesine rağmen Musul’un Kokceli Mahallesi’ne girdiğini bildirmişti.
Öte yandan Irak ordusuna bağlı güçlerin Musul’daki devlet televizyonu binasına girdiği bildirildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.11.2016 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287