AP ’Paris İklim Değişikliği Anlaşması’nı onayladı

Avrupa Parlamentosu (AP), Paris İklim Değişikliği Anlaşmasını onayladı. Avrupa Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, Avrupa Parlamentosunun ortalama sıcaklık artış limitinin sınırlandırılmasını ve emisyonların azaltılmasını amaçlayan...

banner279
04 Ekim 2016 Salı 14:43
AP ’Paris İklim Değişikliği Anlaşması’nı onayladı
Avrupa Parlamentosu (AP), Paris İklim Değişikliği Anlaşmasını onayladı.
Avrupa Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, Avrupa Parlamentosunun ortalama sıcaklık artış limitinin sınırlandırılmasını ve emisyonların azaltılmasını amaçlayan Paris İklim Değişikliği Anlaşmasını onayladığını duyurdu. Oylama, anlaşmayı AB Çevre Bakanlarının 30 Eylül’de onaylamasının ardından yapıldı.
Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, “Bugün, Avrupa Birliği (AB), iklim tutkusunu iklim eylemine dönüştürdü Paris Anlaşması, türünün ilk örneği ve AB için olmasaydı mümkün olamazdı. Bugün, önderlik etmeye ve bunu kanıtladığımızı göstermeye devam ediyoruz” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 04.10.2016 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287