Jandarma karakoluna uzun namlulu saldırı: 1 asker yaralı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Karakuzu Jandarma Karakolu’na teröristler uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırı sonrası çıkan çatışmada 1 asker yaralandı. Edinilen bilgiye göre, PKK’lı bir grup terörist saat...

banner279
04 Ekim 2016 Salı 23:52
Jandarma karakoluna uzun namlulu saldırı: 1 asker yaralı
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Karakuzu Jandarma Karakolu’na teröristler uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırı sonrası çıkan çatışmada 1 asker yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, PKK’lı bir grup terörist saat 22.30 sıralarında Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Karakuzu Jandarma Karakolu’na uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırı sonrası askerlerin karşılık vermesi ile çatışma çıktı. Çatışmada yaralanan 1 asker, Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırı sonrası kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
Saldırıya uğrayan karakolun Viranşehir ile Mardin Kızıltepe yolunun 25. kilometresinde olduğu öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 05.10.2016 08:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287