Gasp çetesi çökertildi

İstanbul’un çeşitli semtlerinde vatandaşları silahla tehdit ederek gasp eden 4 kişi, polis tarafından yakalandı. Kağıthane, Beşiktaş, Levent, Etiler gibi semtlerinde son günlerde artan yaya gaspı olayları üzerine çalışma başlatan polis,...

banner279
26 Ekim 2016 Çarşamba 13:52
İstanbul’un çeşitli semtlerinde vatandaşları silahla tehdit ederek gasp eden 4 kişi, polis tarafından yakalandı.
Kağıthane, Beşiktaş, Levent, Etiler gibi semtlerinde son günlerde artan yaya gaspı olayları üzerine çalışma başlatan polis, şebekenin özellikle sabaha karşı yolda yalnız yürüyen vatandaşları hedef seçtiğini belirledi. Zanlıların, yanlarına yaklaştıkları şahısları silahla tehdit ederek para ve telefonlarını çaldıkları, kendilerine direnenleri ise feci şekilde dövdükleri öğrenildi.
Zanlıları yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube ekipleri, 23 Ekim 2016 tarihinde Levent’te bir kişiyi benzer yöntemle gasp eden şüphelileri yakaladı. Adliyeye sevk edilen Mazlum O. (18), Berkan B.(19) ile B.O. (17) ve Ü.G. (17) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 26.10.2016 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287