Bitlis’teki terör hedeflerine hava harekatı

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, alınan anlık bir istihbarat değerlendirmesi soncunda Bitlis Esenburun bölgesine hava harekatı düzenledi. Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, alınan...

banner279
04 Ekim 2016 Salı 15:10
Bitlis’teki terör hedeflerine hava harekatı
Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, alınan anlık bir istihbarat değerlendirmesi soncunda Bitlis Esenburun bölgesine hava harekatı düzenledi.
Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, alınan anlık bir istihbarat değerlendirmesi soncunda Bitlis Esenburun bölgesine hava harekatı düzenledi. Gerçekleştirilen hava harekatı sonucunda bölgede tespit edilen 2 dinamik hedef ve silah mevzileri ateş altına alınarak imha edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 04.10.2016 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287