Çöp konteynerleri yenileniyor

Kırklareli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tarafından kent genelindeki çöp konteynerleri yenilenmeye devam ediyor.Kırklareli şehir merkezinde, hijyen şartlarının düzeltilmesi, kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek...

banner279
07 Eylül 2016 Çarşamba 12:49
Çöp konteynerleri yenileniyor
Kırklareli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tarafından kent genelindeki çöp konteynerleri yenilenmeye devam ediyor.
Kırklareli şehir merkezinde, hijyen şartlarının düzeltilmesi, kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemine fayda sağlaması amacıyla yıpranmış koteynerler yenileri ile değiştiriliyor.
Kentin yoğun olan bölgelerinde eski konteynerlerin yenileri ile değiştirildiğini ve değiştirilmeye devam ettiğini ifade eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, eski konteynerlerin ise temizlenip bakım ve onarımdan geçirildikten sonra ihtiyaç duyulan yerlerde değerlendirileceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287