Vali Gül, Yaralı Polis ve Bekçimizi Hastanede Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Davut Gül, Maltepe’de harfiyat kamyonunun dur ihtarına uymayarak polis ekiplerine çarpması sonucu yaralanan Polis Memuru Lütfü Baykar ile Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kerem Atay’ı tedavi gördükleri Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

banner279
23 Ekim 2023 Pazartesi 13:40
Vali Gül, Yaralı Polis ve Bekçimizi Hastanede Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Davut Gül, Maltepe’de harfiyat kamyonunun dur ihtarına uymayarak polis ekiplerine çarpması sonucu yaralanan Polis Memuru Lütfü Baykar ile Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kerem Atay’ı tedavi gördükleri Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

Vali Gül’e ziyareti sırasında Eski Bakan ve Meclis Başkanı İsmet Yılmaz ile İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş eşlik etti.

Yaralı polis memurumuz ve bekçimize geçmiş olsun dileklerini ileten ve sağlık durumları hakkında Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ayhan Çevik’ten bilgi alan Vali Gül, “Sizler daha talepte bulunmadan önce tıbben yapılabilecek her şeyin yapılmasını sağlayarak bu sürecin takibini yapıyoruz. Hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Bu aşamadan sonra hocalarımızın gayretleri ve Allah'ın takdiri ile yaralı polisimiz ve bekçimiz iyi olacaklar.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287