Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Geri dönüş bekliyoruz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Instagram’a getirilen erişim engeliyle ilgili gelen soruya “Geri dönüşlerini bekliyoruz. ‘Evet bunlarda sıkıntı yok dediklerinde’ açılmış olacak.” diye cevapladı.

banner279
06 Ağustos 2024 Salı 14:35
Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Geri dönüş bekliyoruz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Turistik Tatvan Treni Uğurlama Töreni’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, kendisine yöneltilen Instagram engeli sorusunu da yanıtladı.


Konuyla ilgili tamamen platform yetkililerinden geri dönüş beklediklerini söyleyen Uraloğlu, “Geri döndükleri an buradan ayrıldık, dakikalar içerisinde bize geri döndüler ‘evet bunlarda sıkıntı yok dediklerinde’ açılmış olacak.” ifadelerine yer verdi.


Uraloğlu, erişim engeli ile ilgili en önemli gerekçenin katalog suçlarla ilgili yaptıkları uyarıların dikkate alınmamış olması olduğunu belirterek, “Bu platform Hamas terör örgütüdür diyor. YPG, onu terör örgütü olarak kabul etmiyor. Bizim ülkemizde hizmet ediyorsanız bizim ülkemizin hassasiyetlerini dikkate alacaksınız." dedi.

Kaynak: İGFA

Son Güncelleme: 06.08.2024 14:37
Anahtar Kelimeler:
Instagram Açıklaması
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287