Rasim Ozan Kütahyalı gözaltında!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlamasıyla Rasim Ozan Kütahyalı hakkında soruşturma başlattı. Kütahyalı, gözaltına alındı.

banner279
17 Nisan 2025 Perşembe 16:27
Rasim Ozan Kütahyalı gözaltında!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlamasıyla Rasim Ozan Kütahyalı hakkında soruşturma başlattı. Kütahyalı, sosyal medyada “CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nın iptal edileceği ve partiye geçici kayyum atanacağı” iddiasını paylaşması üzerine gözaltına alındı.

Başsavcılığın açıklamasına göre, Kütahyalı’nın ifadesi İstanbul’dan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden alınacak.

Soruşturma süreci devam ettiği öğrenildi.

Hatırlanacağı gibi, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un bu iddialarla ilgili açıklaması üzerine paylaşımını alıntılayan Kütahyalı, "Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tamamen haklı. Benim tamamen yanlış tahminim. Ne dese haklı Yılmaz Bey" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İGFA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280