İçişleri'nden Kuyu-5 57 gözaltı!

Hatay, Ankara, Çankırı ve Konya’da düzenlenen “Kuyu-5” operasyonlarında; 4 elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 57 şüpheli yakalandı.

banner279
12 Haziran 2024 Çarşamba 09:36
İçişleri'nden Kuyu-5 57 gözaltı!

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kuyu-5" operasyonuna yönelik detayları sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Yerlikaya, Hatay merkez'de Ömer Kartopu, İskenderun'da Ali Ak, Ankara'da Alper Aksoy, Çankırı'da Recep Armağan ve Konya’da Faris Çokkaynar'ın (cezaevinde) elebaşılığını yaptığı 5 organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı..

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonda 4 elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 57 şüphelinin yakalandığını duyuran Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki şehir eşkiyalarına nefes aldırmayacağız. Milletimizin duası ve desteğiyle organize suç örgütlerine karşı şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

Hatay, Ankara, Çankırı ve Konya’da düzenlenen “KUYU-5” operasyonlarında;
❗️Hatay Merkez'de Ömer Kartopu’nun,
❗️Hatay İskenderun’da Ali Ak’ın,
❗️Ankara’da Alper Aksoy’un,
❗Çankırı’da Recep Armağan’ın ve
❗Konya’da Faris Çokkaynar’ın (Cezaevinde) elebaşılığını yaptığı 5️⃣ ayrı… pic.twitter.com/iTT8j5PXhM

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) June 12, 2024

Kaynak: İGFA

Son Güncelleme: 12.06.2024 09:44
Anahtar Kelimeler:
Kuyu5 57 Gözaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287