Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz Kimdir?

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına Hakkı Susmaz atandı.

banner279
18 Temmuz 2024 Perşembe 11:23
Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz'a  ilişkin kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hakkı Susmaz kimdir?

Hakkı Susmaz 1974 yılında Manisa'nın Gördes ilçesinde dünyaya geldi ve ilköğrenimini de burada tamamladı. 1992 yılında sağlık meslek lisesinden mezun olan Susmaz, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenimine devam etti ve sonunda eğitimini burada tamamladı. 

Meslek hayatına Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nde başlayan Susmaz, 2001 yılında Sağlık Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine katıldı. Bakanlık bünyesinde çeşitli kurul ve komisyonlarda yer alarak görevde yükselme, unvan değişikliği ve merkez disiplin konularında deneyim kazandı. Ağustos 2018'de Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü'ne atanarak önemli bir pozisyonda görev almaya başladı.

ULAK Haberleşme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz Evli ve iki çocuk babası.

Son Güncelleme: 18.07.2024 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287