Çeşme'deki yangından acı haber!

İzmir Çeşme'de sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın ekiplerin yoğun uğraşları sonucunda kontrol altına alındı. Yangın esnasında alevlerin arasında kalan üç kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken, alanda soğutma çalışmaları sürüyor.

banner279
15 Temmuz 2024 Pazartesi 17:38
Çeşme'deki yangından acı haber!

İzmir Çeşme'de Ovacık Mahallesi'ne bağlı Özpamir Sitesi ile Alaçatı Mahallesine bağlı Delikli Koy bölgesi arasında sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Yangın ihbarı sonrasında bölgeye Orman Genel Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir İtfaiye, Çeşme Belediyesi, Urla Belediyesi, polis, jandarma, AFAD ekipleri sevk edildi.

Çeşme Belediyesi su tankeri olan vatandaşlara çağrı yaptı. Belediyenin çağrısı üzerien su tankeri desteğinde bulunan vatandaşların ve bölgedeki ekiplerin yoğun uğraşları sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, yangını kontrol altına almak için tüm gücüyle çalışan ekiplere teşekkür etti. Çeşme halkının da desteğiyle zorluğu birikte aştıklarını ifade eden Başkan Denizli, şu anda yangın bölgesinde soğutma çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Başkan Denizli, "Bu zor süreçte canla başla mücadele eden tüm ekiplerimize ve desteklerini esirgemeyen komşularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İGFA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287