Bolu'dan İstanbul'a gidecekler 1 Eylül'e dikkat!

Bolu Dağı'nın geçişinde oluşan yoğunluğun azaltılması amacıyla 1 Eylül Pazar günü 14.00-23.00 saatleri arasında yapılacak denetimlerde ağır taşıt trafiğinin Ankara - İstanbul istikametindeki devlet yolu ve otoyolu kullanımları sınırlandırılacak.

banner279
30 Ağustos 2024 Cuma 15:27
Bolu'dan İstanbul'a gidecekler 1 Eylül'e dikkat!

DÜZCE (İGFA) - Bolu Tüneli'nin İstanbul yönünde hizmet veren tüpünde yürütülen çalismalar nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Abant Kavsagi - Kaynaşlı Kavşağı arasındaki 23 kilometrelik kesiminde İstanbul yönündeki trafik 31 Temmuz'dan itibaren geçici olarak D-100 Devlet Yolu'na aktarılmıştı. Bolu Dağı geçişinde oluşan yoğunluğun azaltılması amacıyla 1 Eylül  Pazar günü 14:00-23:00 saatleri arasında yapılacak denetimlerle ağır taşıt trafiğinin, Ankara-istanbul istikametindeki devlet yolunu ve otoyolu kullanımlarının sınırlandırılacağı duyuruldu.

Sınırlandırma işleminin Ankara tarafından şehrin çıkış noktalarindan; Karadeniz tarafinda ise Karabük Kavşağı'ndan itibaren yapılacağı, bu suretle ağır taşıt trafiği Ankara-Beypazari-Nallıhan-Mudurnu-Sakarya (Akyazı) güzergahı üzerinden sağlanabileceği kaydedildi. Yol, ağır taşıtlar haricindeki tüm araç sürücüleri için de alternatif bir güzergâh olarak kullanilabilecek.

Ankara'dan İstanbul yönünde Anadolu Otoyolu ve Ankara-Bolu Devlet Yolu'nu tercih eden ağır taşıtlar haricindeki araç sürücüleri ise Bolu Dağı geçişinde D-100 Devlet You'na alternatif olarak Bolu-Mudurnu-Sakarya (Akyazı) güzergahını tercih edebilirler.

Kaynak: İGFA

Son Güncelleme: 30.08.2024 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287