Prof. Dr. Ömer Faruk Demirel Kimdir?

Prof. Dr. Ömer Faruk Demirel, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

banner279
06 Eylül 2024 Cuma 19:18
Prof. Dr. Ömer Faruk Demirel Kimdir?

Prof. Dr. Ömer Faruk Demirel Kimdir?

Yozgat Çekerek doğumlu olan Demirel, İlkokula öğretmen olan babasının görevi nedeniyle farklı şehirlerde devam edip Yozgat merkezde bitirdi. Ortaokulu Yozgat Anadolu İmam Hatip Lisesi, Lise eğitimini ise Yozgat Erdoğan Akdağ Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı.

2001 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesine başladı, 2008 yılında mezun oldu. Aynı sene Giresun Bulancak Kovanlık sağlık ocağında zorunlu hizmet görevine başladı. 2009 Ocak ayında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde Psikiyatri ihtisasına başladı.

2013 yılında Psikiyatri uzmanı olduktan sonra Siverek devlet hastanesinde zorunlu hizmet görevine başladı. Zorunlu hizmet sonrası 2014 yılı Ekim ayında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim dalında öğretim görevlisi olarak göreve başladı.

2018 yılında doçentlik, 2024 yılında profesörlük ünvanı aldı.

Halen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

Çoğunluğu uluslararası dergilerde olmak üzere 50’den fazla makale, birçok kitap bölüm yazarlığı, ulusal ve uluslararası kongrelerde 50’den fazla bildiri ve panel konuşması mevcuttur ve farklı bilimsel projelerde görev almıştır.

Prof. Dr. Ömer Faruk Demirel çok iyi derece İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyüp ozkan 2024-09-07 11:31:15

Allah yolunu bahtını açık etsin ben bir yozgat cekerekli olarak gurur duyuyorum inşAllah yolu bahtı açık olur

banner287