Kırşehir'in SGK İl Müdürü Şenlik Oldu

Uğur GENCER/ Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik’in tayini çıktı.

banner279
04 Temmuz 2024 Perşembe 19:32
Kırşehir'in  SGK İl Müdürü Şenlik Oldu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik’in tayini çıktı.

Kocaeli Gebze’de 9 senedir başarıyla görev yaparak vatandaşların gönlünde taht kuran, personelleri tarafından sevilen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırşehir İl Müdürü oldu.

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü olan Hasan Hüseyin Şenlik’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Hasan Hüseyin Şenlik Kimdir?

1976 yılı Çorum Sungurlu doğumlu olan Şenlik İlk, orta ve lise öğrenimini Sungurlu’da yükseköğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde başarıyla tamamladı. 

1999-2001 Ziraat Bankası, 2002-2009 Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü, 2010-2011 Rize Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Şenlik, 2011-2012 Kırklareli İline bağlı Vize Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünde Müdür olarak görevini sürdürdü.

2012-2024 tarihlerinde Kocaeli Gebze Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünde Müdür olarak görev yapan Hasan Hüseyin Şenlik 04 Temmuz 2024 tarihinde Kırşehir İl Müdürü olarak atandı.

Şenlik, Kişisel Gelişim Eğitici Eğitmenliği, Kişi İçi ve Kişiler Arası İletişim, Stres Yönetimi, İş Yerinde Psikolojik Taciz (Mobbing) ve Mücadele Yöntemleri ve birçok seminer ve kurslara katılmıştır.

Emekli Sandığı kökenli olan Şenlik evlidir.

Son Güncelleme: 04.07.2024 23:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287