Erkan Dinç Kimdir?

Sultanbeyli Belediye Başkan yardımcılığı görevini sürdüren Erkan Dinç kimdir.

banner279
25 Eylül 2024 Çarşamba 11:03
Erkan Dinç Kimdir?

Sultanbeyli Belediye Başkan yardımcılığı görevini sürdüren Erkan Dinç kimdir. 

Erkan DİNÇ kimdir?

1983 yılında Erzincan’da doğdu. İlkokulu Erzincan’da, ortaokul ve liseyi Sultanbeyli’de okuduktan sonra 1999 yılında Trakya Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümüne başladı. 2003 – 2007 yılları arasında özel sektörde saha mühendisliği ve şantiye şefliği görevlerinde bulundu. 2007 – 2009 yılları arasında AK Parti Sultanbeyli Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, 2009-2013 yılları arasında Sultanbeyli Gençlik Meclisi Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2008 yılında göreve başladığı Sultanbeyli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde raportörlük ve Durum Ruhsat Şefi olarak görev yaptı. 2012 Haziran ayında İmar ve Şehircilik Müdürü olarak göreve başlayan Dinç, bu süre zarfında başarılı çalışmalara imza attı. Görev yaptığı süre içerisinde imar mevzuatı ve imar uygulamaları konusunda birçok seminer ve çalıştaya katıldı. Sultanbeyli Belediyesinde sırasıyla İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Özel Kalem Müdürlüğü yapan Erkan Dinç, 2018 Şubat ayı itibariyle Başkan Yardımcılığına getirildi. Evli ve üç çocuk babası olan Dinç, 2024 yılı Nisan ayı itibariyle yeniden Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcılığına atandı. 

Belediyecilik kariyeri boyunca şehircilik alanında teknik bilgi ve birikimiyle  tecrübe edinen evli ve 2 çocuk babası olan Erkan Dinç, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcılığı görevini icra etmektedir. 

Son Güncelleme: 25.09.2024 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287